Secció: Comunitat d’aprenentatge

"Revista d'inici de curs 2023-24"

Revista d’inici de curs 2023-24

15/09/2023

Aquí teniu la revista d’inici de curs amb tota la informació important que necessiteu saber. Us animem a llegir-la!

"Camina descalç !"

Camina descalç !

27/04/2023

Ahir els infants de la classe de la Mediterrània (3r)  vam visitar la Selva de l’aventura, a Arbúcies, amb l’acompanyament de la Fundació La casa de l’aire @casadelaire_ .Ens ho vam passar molt bé i vam descobrir moltes coses del bosc mediterrani alhora que gaudíem amb l’experiència de caminar descalços pel bosc !!

"Espai "Cuida't" per a famílies"

Espai “Cuida’t” per a famílies

14/04/2023

Famílies! Ahir dijous dia 13 d’abril va començar l’espai de trobada CUIDA’T! Un espai informal familiar en format cafè en el qual poder enriquir-nos, recolzar-nos, acompanyar-nos i on poder compartir i escoltar-nos els/les unes als/a les altres. Volem que sigueu protagonistes per crear un entorn escolar més proper i de major benestar per tota la […]

"Anem a veure les nostres filloles i fillols!!"

Anem a veure les nostres filloles i fillols!!

08/03/2023

Avui la classe de la Mediterrània hem tornat a anar a veure els nostres fillols i filloles. Hem aprofitat per fer feines junts i compartir també el que hem treballat respecte el DIA INTERNACIONAL DE LA DONA. Ens ho hem passat molt bé!!   

"Cicle urbà de l'aigua a tercer!"

Cicle urbà de l’aigua a tercer!

24/02/2023

A la classe de la Mediterrània estem aprenent molt sobre el cicle urbà de l’aigua. Hem investigat el camí de l’aigua i també ens hem atrevit a improvisar alguna mini depuradora ! Ja veureu que més endavant descobrirem les “depuradores” del nostre cos ! Un misteri que ens ajudaran a desvetllar #eduscopi i el #vhir

"Batuda de neteja 6è"

Batuda de neteja 6è

25/10/2022

L’alumnat va participat a la batuda de neteja del centre. Un gran esforç que ha donat els seus bons resultats!  Una feina molt important per la nostra escola!