Secció: Festes

"Carnaval 2024!"

Carnaval 2024!

09/02/2024

Avui hem celebrat el Carnaval al centre! Ens hem disfressat i hem fet danses que hem treballat durant els darrers dies (balls de bastons, danses amb patins, balls…). Ens ho hem passat molt bé!!!

"Consignes Carnestoltes!"

Consignes Carnestoltes!

02/02/2024

Ja tenim aquí el Carnestoltes 2024!!! El divendres van arribar el Rei i Reina Carnestoltes i el seu seguici, que ens avisaven que tindrem d’una setmana plena de xerinola i diversió amb les consignes que haurem de seguir dia rere dia!    

"Els ibers a 5è i 6è"

Els ibers a 5è i 6è

26/01/2024

Els alumnes de la classe dels miners i mineres i la classe de la vida han participat a l’activitat dels Contes de la Laura i en Joan, que són científics, amb uns tallers sobre els nostres avantpassats, els ibers. Han experimentat amb  la seva escriptura, amb les armes que feien servir,  les eines per treballar […]

"Presentació empresa de menjador"

Presentació empresa de menjador

16/11/2023

Com sabeu, aquest curs és l’empresa 7itria la que s’encarrega tant de la cuina com dels monitors/es.  La setmana passada vam fer una reunió informativa per a famílies. Aquí us deixem la presentació que es va passar.  La tindreu sempre disponible a l’apartat “menjador” de la web del centre.    

"La tardor arriba a la biblioteca"

La tardor arriba a la biblioteca

15/11/2023

A la biblioteca del centre ja hi tenim el racó de tardor. 

"La castanyera despistada"

La castanyera despistada

03/11/2023

El passat dijous 2 de novembre quatre alumnes de 2n d’ESO van visitar la classe d’I5 per compartir una breu obra de teatre i reflexionar sobre el valor de la convivència. En aquest cas ens vam centrar en la necessitat de demanar permís i comunicar-nos de manera adequada quan ens cal alguna cosa.  I sabeu […]