Secció: Festes

"Colònies Mas Banyeres I5 i Comunitat de Mitjans"

Colònies Mas Banyeres I5 i Comunitat de Mitjans

11/11/2022

La comunitat de mitjans i I5 hem marxat  de colònies a Mas Banyeres (Centelles). Hem estat envoltats de natura, hem viscut moltes aventures i hem gaudit tots plegats de les activitats que ens havien preparat.  Ens enduem un bon record i ja somniem amb les properes!!    

"Park(ing) day"

Park(ing) day

23/09/2022

El passat divendres 16 de setembre tota la comunitat educativa es va implicar en la iniciativa del PARK(ING) DAY.  Petits i grans vam participar portant a terme diferents activitats per treballar la conscienciació ambiental. 

"Escacs 4t"

Escacs 4t

10/06/2022

La classe de quart vam participar en una trobada d’escacs amb diferents escoles. També vam poder gaudir d’una estoneta de platja.

"Sortida Auditori 1r i 2n"

Sortida Auditori 1r i 2n

21/05/2022

Els nens i nenes de primer i segon hem anat a l’Auditori de Barcelona a veure un espectacle anomenat “Els colors del metall”. Hem pogut veure i escoltar tots els instruments de vent metall: el trombó, la trompeta, la tuba i la trompa! Ha sigut molt divertit i ens ho hem passat molt bé!   […]

"Sant Jordi"

Sant Jordi

28/03/2022

Comencem a escalfar motors, famílies! Aquí teniu la nota informativa sobre com ens organitzarem per a la festa de Sant Jordi:

"Febrer al Coves!"

Febrer al Coves!

19/03/2022

Durant el mes de febrer els alumnes de segon hem fet coses interessants! Ha vingut la policia per explicar-nos la importància de ser responsables quan anem al carrer i d’aquesta manera evitar accidents. També hem continuat amb el nostre projecte de l’ametller. Ara han sortit les flors, que són maquíssimes!! Per acabar el mes hem […]