Secció: Comunitat de petits

"Setmana de la ciència al Coves"

Setmana de la ciència al Coves

21/03/2023

Durant aquests dies, al Coves estem celebrant la setmana de la ciència amb diferents activitats, tallers i xerrades. L’alumnat de l’ESO ha compartit, amb la resta de comunitats, experiències científiques i mentre que aprenem, fem comunitat!

"I5 visita la ludoteca Arimel"

I5 visita la ludoteca Arimel

13/03/2023

Un any més, les Balenes, hem anat a la ludoteca Arimel. Com sempre hem gaudit de tots els seus espais: la caseta, el supermercat, l’espai de l’astronauta, hem jugat a jocs de taula, a cotxes, ens hem disfressat i finalment hem descarregat adrenalina a la sala de psicomotricitat.

"La festa del groc a I3"

La festa del groc a I3

13/03/2023

A I3 estem treballant els colors, i aquesta setmana hem presentat el groc. Treballant diferents continguts a través del color. I hem acabat amb una súper festa amb llimonada fresca!

"8 de març, dia de la dona"

8 de març, dia de la dona

09/03/2023

Ahir, 8 de març, dia de la dona, vam realitzar petites activitats a tots els cursos per visibilitzar el paper de la dona en aquest món. Vam conèixer figures molt importants en la història de la humanitat que des de la seva vessant van revolucionar el món (artistes, tecnòlogues, inventores, científiques, cantants, matemàtiques…), però també […]

"Anem a veure les nostres filloles i fillols!!"

Anem a veure les nostres filloles i fillols!!

08/03/2023

Avui la classe de la Mediterrània hem tornat a anar a veure els nostres fillols i filloles. Hem aprofitat per fer feines junts i compartir també el que hem treballat respecte el DIA INTERNACIONAL DE LA DONA. Ens ho hem passat molt bé!!   

"I4 visita la ludoteca Arimel"

I4 visita la ludoteca Arimel

08/03/2023

Dilluns, els infants de I4 van  gaudir, un any més, d’un matí de joc simbòlic a la ludoteca Arimel. Van jugar a la caseta, van fer  la compra al supermercat, es van convertir en astronautes, van compartir jocs de taula i finalment van descarregar energia fent una sessió de psicomotricitat.