Secció: Comunitat de petits

"Judith Scott a I5"

Judith Scott a I5

22/02/2024

Els mussols d’I5, hem descobert i hem treballat com la Judith Scott, artista amb Síndrome de Down i sordera, que va aprendre a comunicar-se  a través de les seves escultures fetes amb fils, llanes, i teles.  

"Cloenda setmana de la ciència"

Cloenda setmana de la ciència

19/02/2024

Divendres va acabar la setmana de la ciència i, entre moltes altres activitats, es va fer una mostra de la feina feta, en què tots els grups van poder passar a veure.  Deixem aquí un recull de fotografies. 

"El dia i la nit I5 i 1r d'ESO"

El dia i la nit I5 i 1r d’ESO

16/02/2024

Aprofitant la setmana de la ciència, ahir, el Dante, el Joshua, i el Juan Antonio de 1r d’ESO, van venir a I5 a explicar-nos el dia i la nit, dins del projecte Eduscopi. Vam fer unes maquetes conjuntament i ens van respondre a totes les preguntes que teníem.

"Anem al Punt Verd"

Anem al Punt Verd

16/02/2024

Aquesta setmana, en el marc de la setmana de la ciència, les comunitats de petits, mitjans i grans hem passat pel Punt Verd Mòbil que s’ha instal·lat a la Plaça Salvador Allende.  Hi hem portat tot tipus de materials que no es poden llençar als contenidors habituals (material tecnològic en mal estat o en desús, […]

"Teatre en anglès"

Teatre en anglès

14/02/2024

Avui ens ha visitat una companyia de teatre i ens han interpretat una obra en anglès per la comunitat de petits “The three little pigs”. Hem après vocabulari de la granja!

"Setmana de la ciència"

Setmana de la ciència

14/02/2024

Ahir va arrencar la setmana de la ciència! Xerrades, tallers, experiment s…! Interessantíssim!