Secció: Comunitat de petits

"Projecte de música a la ESO"

Projecte de música a la ESO

25/05/2022

Aquest curs el projecte EN DIRECTE ha arribat al nostre centre per acostar la música als nostres alumnes. El projecte promou l’aprenentatge d’un instrument de la formació típica d’una banda de rock o pop: bateria, baix, teclat, guitarra elèctrica i veu, i per això ha dotat al centre d’una equipació d’instruments i material tècnic. Els […]

"Ludoteca P5"

Ludoteca P5

17/05/2022

Ahir els llops i llobes de la neu van gaudir d’un matí a la ludoteca Arimel, un espai educatiu en què mitjançant el joc es contribueix al desenvolupament dels infants en els aspectes psicomotrius, cognitius, socials i afectius. A la ludoteca van poder gaudir lliurement dels jocs i joguines en un ambient relaxat i divertit. […]

"Graduació P5"

Graduació P5

16/05/2022

Dijous passat, els nens i nenes de P5 van celebrar la seva graduació. Va ser una tarda plena d’emocions i diversió amb les famílies. Els infants deixen l’etapa d’infantil i emprenen un nou camí cap a primària que segur, estarà ple de noves experiències. Molta sort, llops i llobes de la neu!

"Trobada de famílies a infantil"

Trobada de famílies a infantil

16/05/2022

Dijous passat vam fer una trobada de famílies de P3, P4 i P5! Es va convertir en una festa i ens ho vam passar molt bé petits i grans! Mil gràcies a totes les famílies que hi vau participar i a tots aquells que la vau fer possible! 

"P5 visita l'aula de 1r de primària"

P5 visita l’aula de 1r de primària

09/05/2022

Avui els i les de P5 hem anat a visitar els nens i les nenes de 1r. Ens han ensenyat els seus espais i instal·lacions, hem conegut a algunes mestres, ens han explicat com treballen, hem jugat al seu pati i ens han regalat un dibuix. Moltes gràcies per la vostra acollida, pagesos i pageses! 

"P4 visita la ludoteca Arimel"

P4 visita la ludoteca Arimel

09/05/2022

Avui, el Unicorns, hem gaudit d’un matí de joc simbòlic a la ludoteca Arimel. Ens hem convertit en astronautes, hem cuinat i hem endreçat la caseta, ens hem disfressat, hem sigut metges i metgesses per un dia i també hem pogut fer una sessió de psicomotricitat.