Secció: Comunitat de mitjans

"Cloenda setmana de la ciència"

Cloenda setmana de la ciència

19/02/2024

Divendres va acabar la setmana de la ciència i, entre moltes altres activitats, es va fer una mostra de la feina feta, en què tots els grups van poder passar a veure.  Deixem aquí un recull de fotografies. 

"Anem al Punt Verd"

Anem al Punt Verd

16/02/2024

Aquesta setmana, en el marc de la setmana de la ciència, les comunitats de petits, mitjans i grans hem passat pel Punt Verd Mòbil que s’ha instal·lat a la Plaça Salvador Allende.  Hi hem portat tot tipus de materials que no es poden llençar als contenidors habituals (material tecnològic en mal estat o en desús, […]

"Setmana de la ciència"

Setmana de la ciència

14/02/2024

Ahir va arrencar la setmana de la ciència! Xerrades, tallers, experiment s…! Interessantíssim!

"Carnaval 2024!"

Carnaval 2024!

09/02/2024

Avui hem celebrat el Carnaval al centre! Ens hem disfressat i hem fet danses que hem treballat durant els darrers dies (balls de bastons, danses amb patins, balls…). Ens ho hem passat molt bé!!!

"Tinkering"

Tinkering

06/02/2024

Aquests dies a la Comunitat de Mitjans  estrenem nou material a Tinkering! Ara podrem manipular cartró sense perill de fer-nos mal. Ens ho passarem molt bé i podrem construir mil coses !!! 

"Apadrinament lector"

Apadrinament lector

02/02/2024

Avui hem iniciat l’Apadrinament lector. La classe dels Fòssils (tercer) hem anat a conèixer els Conillets i Conilletes (I4). Ens queden moltes aventures per viure plegats…