Secció: Comunitat de grans

"Cloenda setmana de la ciència"

Cloenda setmana de la ciència

19/02/2024

Divendres va acabar la setmana de la ciència i, entre moltes altres activitats, es va fer una mostra de la feina feta, en què tots els grups van poder passar a veure.  Deixem aquí un recull de fotografies. 

"Anem al Punt Verd"

Anem al Punt Verd

16/02/2024

Aquesta setmana, en el marc de la setmana de la ciència, les comunitats de petits, mitjans i grans hem passat pel Punt Verd Mòbil que s’ha instal·lat a la Plaça Salvador Allende.  Hi hem portat tot tipus de materials que no es poden llençar als contenidors habituals (material tecnològic en mal estat o en desús, […]

"Seguim amb més ciència!"

Seguim amb més ciència!

15/02/2024

Seguim vivint la setmana de la ciència al centre amb moltes activitats, visites, tallers, intercanvis…  Aquí us deixem unes quantes fotos més. 

"Setmana de la ciència"

Setmana de la ciència

14/02/2024

Ahir va arrencar la setmana de la ciència! Xerrades, tallers, experiment s…! Interessantíssim!

"Carnaval 2024!"

Carnaval 2024!

09/02/2024

Avui hem celebrat el Carnaval al centre! Ens hem disfressat i hem fet danses que hem treballat durant els darrers dies (balls de bastons, danses amb patins, balls…). Ens ho hem passat molt bé!!!

"Premiada una alumna de 6è!"

Premiada una alumna de 6è!

09/02/2024

Aquesta setmana, l’Alicia de sisè ha estat a l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebron (acompanyada de la seva companya Ariana) perquè ha rebut un premi! La setmana passada vam participar en una activitat dins de les jornades de la Dona i la Nena Científica i vam recollir l’experiència amb un dibuix i una frase. […]