Secció: Comunitat de grans

"Canal Olímpic 6è"

Canal Olímpic 6è

24/05/2023

L’alumnat de 6è hem anat al Canal Olímpic de Castelldefels i hem fet tir amb arc i paddle surf. Hem gaudit molt!

"Tot Dansa"

Tot Dansa

19/05/2023

L’alumnat de 6è de primària i de 1r de l’ESO han gaudit de la funció que han fet els seus companys i companyes de primer sobre el món de la dansa. Aquesta activitat ha sigut enriquidora, i tot un aprenentatge pels nens i nenes de 6è, per saber si el curs vinent volen triar l’optativa […]

"6è Projecte Patrimonia'm"

6è Projecte Patrimonia’m

12/05/2023

Aquest segon trimestre l’alumnat de 6è ha iniciat l’Edat Moderna, amb els descobriments geogràfics, rutes comercials, grans fets històrics que han marcat un abans i després en la nostra història… Treballem tan individualment com en equip, cooperant en cada una de les tasques engrescadores d’aquest projecte tan interessant. Bona feina nois i noies!  

"Camina descalç 4t!"

Camina descalç 4t!

12/05/2023

Els alumnes de la classe de quart vam visitar la Selva de l’aventura, a Arbúcies. Era una sortida part del projecte de La casa de l’aire. Ens ho vam passar molt bé i vam ens van deixar provar un nou circuit de llits elàstics. 

"5è participa en el FLIC FLAC"

5è participa en el FLIC FLAC

11/05/2023

Els infants de 5è han participat al FLIC FLAC al teatre SAT de Sant Andreu. Han representat diferents tipus de pors mitjançant danses i acrobàcies de circ. Hem notat els nervis del directe i la satisfacció de la feina feta. Hem gaudit molt!  

"Bona diada de Sant Jordi!"

Bona diada de Sant Jordi!

21/04/2023

Avui hem celebrat Sant Jordi amb tota la comunitat educativa. Ha estat un dia preciós en què hem celebrat els Jocs Florals i hem pogut gaudir d’una obra de teatre amb un “retelling” de la llegenda de Sant Jordi, realitzada per l’alumnat de 2n de la ESO. També hem pogut portar a terme l’intercanvi de […]