Secció: Comunitat de grans

"Taller de cinema"

Taller de cinema

09/05/2024

L’alumnat de la classe de la Vida han anat al Centre Cívic El Carmel a fer l’activitat “Swingabadi Cinetunes” dins el cicle “El Cel del Carmel”. Aquest any el cicle va de memòria històrica del cinema i han participat en un espectacle – taller on es combina dibuixos animats dels anys 1920-1930 amb música en […]

"Padrins/es lectors/es 4t-I5"

Padrins/es lectors/es 4t-I5

02/05/2024

La setmana passada I5 es va retrobar amb els seus padrins i padrines de 4t per compartir una estona de lectura amb contes que ells mateixos van triar de la biblioteca.  

"Teatre en anglès!"

Teatre en anglès!

16/04/2024

El dijous 11 d’abril l’alumnat de la Comunitat de Grans vam anar a veure una obra de teatre en anglès: Robin Hood. Ens va agradar molt!

"Apliquem el mètode científic"

Apliquem el mètode científic

10/04/2024

Avui la classe dels Fòssils de tercer i de la Vida de quart ens hem unit per aplicar el mètode científic i veure com s’ho fan les plantes per alimentar-se! En les properes hores veurem el resultat i podrem refutar o confirmar les nostres hipòtesis. 

"Sortida de 4t al CRAM"

Sortida de 4t al CRAM

19/03/2024

Ahir els de 4t vam anar al CRAM (Fundació per a la conservació i recuperacions d’animals marins) a veure i experimentar com es recuperen les tortugues i els dofins per poder tornar-los al mar. Hem fet recollida de deixalles per tal de conscienciar als infants de la importància de mantenir nets els nostres mars i […]

"Últim dia de colònies"

Últim dia de colònies

15/03/2024

Avui han pujat al telecadira i al remuntador i han perfeccionat la seva tècnica. Han gaudit de la natura i de l’aire lliure. Ha estat una experiència única!!!