Un dia a l'institut escola Coves d'en Cimany

Un dia a l'institut escola Coves d'en CimanyLa preinscripció escolar és un moment important per a les famílies, per això us volem acompanyar i explicar-vos una mica el nostre projecte com a Institut Escola Coves d'en Cimany, centre públic del districte. [Seguir llegint...]

Ambients d'aprenentatge a infantil

Ambients d'aprenentatge a infantilEl curs passat vam començar a treballar per ambients en algunes franges de l'horari i aquest any hem volgut donar-li una continuïtat. Han estat mesos d'esforç i treball, però el resultat ha valgut la pena. Els i les alumnes es barregen i això permet millor l'aprenentatge entre iguals des d'una vessant acadèmica i també social. Aquí en teniu una petita [Seguir llegint...]

Carmela. Escola Coves d'en Cimany
"Circuits matemàtics a 1r"

Circuits matemàtics a 1r

22/10/2021

Ahir els pagesos i pageses (primer) vam fer un circuit matemàtic. Vam aconseguir fer 22 restes mentre apreníem coses de la classificació, la distribució espaial i les seriacions. Ah, i alguns materials són fets per nosaltres! La setmana vinent més! 

"Psicomotricitat fina a P4"

Psicomotricitat fina a P4

18/10/2021

A p4 treballem la psicomotricitat fina enllaçada amb la tardor. Avui hem desgranat una magrana i després hem fet un bon tastet incidint en l’alimentació saludable. Per acabar n’hem pintat una tot el grup a la pissarra digital.       

"REUNIÓ INFORMATIVA COLÒNIES P5, 1r i 2n"

REUNIÓ INFORMATIVA COLÒNIES P5, 1r i 2n

18/10/2021

REUNIÓ INFORMATIVA COLÒNIES P5, 1r i 2n Dijous, 21 de octubre de 18:30 – 19:30h. Enllaç a la videotrucada: https://meet.google.com/rmz-vepk-guk Us hi esperem!!!  

"Teatre en anglès a la Comunitat de Petits"

Teatre en anglès a la Comunitat de Petits

14/10/2021

Avui els nens i nenes de la Comunitat de Petits han gaudit de la representació en anglès  The clever little mouse / La petita ratolina intel•ligent, de la companyia La Maquineta”. Una adaptació del conte “La rateta que escombrava l’escaleta”. Els nens i nenes han passat una bona estona rient i ballant.  

"Biblioteca de l'escola"

Biblioteca de l’escola

14/10/2021

Què podem fer a la biblioteca del centre? Cerca d’informació, préstec de documents,gust per lectura i gaudir d’un espai tranquil.  

"A P3 experimentem amb escuma d'afaitar"

A P3 experimentem amb escuma d’afaitar

13/10/2021

Avui els nens i nenes de P3 hem experimentat amb escuma d’afaitar. L’hem olorat i  observat  i al manipular-la hem vist que es quedava enganxada a les mans.