AFA

L’AFA del Coves d’en Cimany us dona la benvinguda

L’Associació de Famílies d’Alumnes del Coves d’en Cimany és una associació sense ànim de lucre que organitza un conjunt d’activitats extraescolars per als alumnes, a partir de les 17h. de la tarda. També organitza el servei de guarderia de 8 a 9h. del matí.

Els serveis que dóna l’AFA són: Acollida Matinal, Extraescolars, Biblioteca, Venda de Llibres i Casal d’Estiu. L’AFA organitza també conferències i xerrades en relació a temes d’interés que poden afectar als nostres fills i filles i a nosaltres com a pares i mares.

Clica aquí per tenir tota la informació sobre l’Acollida matinal i les extraescolars d’aquest curs 2022/23!!!!Aviso importante a la comunidad en general

Per contactar amb l’AFA afacoves@gmail.com

Dues de les activitats obertes a la participació de mares, pares, alumnes i mestres són les “Jornades Esportives i Culturals”, que inclouen una paella popular, i la “Cursa Atlètica Coves d’en Cimany”, oberta al barri.  

Però, el més important és que l’AFA treballa per construir vincles positius entre el conjunt de pares i mares de l’escola i el Claustre. Els nens i nenes de les famílies implicades d’una manera activa en la vida del centre viuen d’una manera més satisfactòria la relació amb l’escola, tant a nivell d’aprenentatge com a nivell emocional.  Per aquest motiu, us animem a tots i totes a participar activament tant en les activitats proposades per l’AFA com en les proposades pel claustre de mestres.

 

Si vols fer-te soci/a de l’AFA posa’t en contacte amb nosaltres a través de la nostra adreça de correu: afacoves@gmail.com. Anima’t!!!