Sortida 1r d’ESO corfbol

28/04/2023

El dijous 20 d’abril, els alumnes van anar al poliesportiu de la Mar Bella a fer una jornada esportiva de l’esport del Corfbol. Un esport alternatiu i poc conegut però molt divertit! 
 
A primera hora vam anar amb metro fins allà. Vam arribar ben puntuals a la jornada i bastant nerviosos i nervioses per jugar contra altres instituts.  Una vegada situats i vist el funcionament, es van relaxar i es van dedicar a gaudir de la jornada. Van anar jugant partits i cada minut que passava, aprenien i gaudien més d’aquest esport. Després de dues hores jugant, descansant i animant. Va finalitzar la jornada amb una sensació de que s’havien quedat amb ganes de jugar més partits. 
 
L’equip docent que els va acompanyar va acabar molt satisfet de la participació de tots i totes les alumnes. Per acabar un dia ben divertit i especial, vam anar a dinar a la platja. Moment molt satisfactori per treballar la convivència i la cohesió de grup. Sense dubte, una jornada inoblidable i molt enriquidora. Us deixem algunes fotos que vam anar fent durant el dia. 
 
Gràcies alumnat de primer pel comportament que vau tenir durant tota la sortida!