PROJECTE DE SALUT

18/02/2014

PROJECTE DE SALUT

 

Participem activament, des de la comissió d’alimentació, a Carmel Amuntque és el Projecte de dinamització del Carmel, el nostre barri,  ja que és un tema que ens ocupa i preocupa. De fet a l’escola un dels projectes que tenim és el Projecte de Salut. Des de sempre ens hem preocupat per la salut dels infants de l’escola. Per aquest motiu ens reunim quan cal amb els pediatres del CAP per tal de revisar l’alimentació que es proposa a l’escola:

– esmorzar fruita a educació infantil i entrepans o fruita a primària

– participar en el Pla de Consum de la fruita dels Departaments d’Educació i Agricultura que consisteix en què tota l’escola esmorzi fruita uns dies cada mes (aquesta fruita ens la subvencionen gratuïtament)

– no portar llaminadures, pastes ni sucs a l’escola

– revisar el menú de menjador per part d’una dietista

També ens coordinem amb diferents pediatres per tal d’ajustar diferents necessitats relacionades amb la salut d’alguns infants de l’escola que requereixen un tracte més personalitzat.

Al mateix temps col·laborem amb el CAP pel que fa a les vacunacions de l’alumnat, especialment amb el de 6è.

Fruita

 

 

  Nens i nenes d’infantil menjant fruita

 

 

 

Parlar de salut també vol dir parlar d’exercici físic, i en aquest sentit des de l’escola es promociona la participació en diferents activitats i sortides relacionades amb l’educació física, entre d’altres la psicomotricitat a educació infantil, la piscina de 1r i de 6è, i altres activitats al llarg de tota la primària, així com el treball sistemàtic combinat al poliesportiu de l’escola i al gimnàs.

 

 

 Pisicna

Nens i nenes de 1r aprenent a nedar

EF

Educació Física de 4t