I després de l’ESO, què?

08/05/2023

A la Comunitat de Joves ens anem fent grans i camí de prendre decisions per al futur ens comencem a plantejar quins estudis podem triar quan acabem l’ESO.
A les tutories d’enguany de 3r i especialment el curs següent anirem fent recerca per a preparar-nos en la tria d’un futur itinerari d’estudis amb més seguretat i confiança. I és que sovint hi ha tantes possibilitats que cal acompanyament per a prendre la decisió més adient segons les necessitats i interessos de cada estudiant.
 
Sabieu que els Cicles Formatius són una bona oportunitat?
Gràcies al testimoni d’en Drake, el passat divendres 14 d’abril l’alumnat de 3r va aclarir molts dubtes i va conèixer millor com s’estructura un Cicle Formatiu, quines sortides professionals tenen, què es pot estudiar després, com són les pràctiques en empresa …
I és que en Drake és un jove que realitza les seves pràctiques del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes al Coves i ens ajuda moltíssim en el bon funcionament dels dispositius. Qui millor per iniciar aquest espai de xerrades que un jove estudiant atent i treballador !!!
 
Moltíssimes gràcies Drake per la teva implicació a l’Institut Escola. Et dediquem aquest post i t’agraïm de tot cor la teva iniciativa en voler explicar-nos la teva experiència. Et desitgem el millor. Molta sort !
 
 
Drake Seisdedos
Estudiant al centre BEMEN-3 del CFGM Sistemes Microinformàtics i Xarxes
Enguany realitza les pràctiques del Cicle Formatiu a l’IE Coves d’en Cimany