Secció: Festes

"Racons de matemàtiques a P3"

Racons de matemàtiques a P3

22/03/2021

Els nens i nenes de P3 treballem els conceptes matemàtics (seriacions, numeració, orientació espacial, geometria, etc.) de manera vivencial.

"Carnaval"

Carnaval

15/02/2021

Divendres vam celebrar el carnestoltes a l’escola. Vam poder comprovar que al Coves no hi va faltar la creativitat i vam poder veure l’art en totes les seves expressions. Vam gaudir i ballar molt amb les danses que l’alumnat havia preparat. Moltíssimes gràcies a tots i totes, va ser una festa esplèndida!

"Carnaval, carnaval..."

Carnaval, carnaval…

02/02/2021

S’acosta la festa de la xerinola! El proper dia 12 de febrer celebrarem la tan esperada festa de Carnestoltes! Aquest any, la disfressa anirà entorn al tema de l’any: l’art en totes les seves vessants (pintura, escultura, fotografia, danses, música, teatre…). Esperem un Coves ple de creativitat amb pintores, ballarins, fotògrafes… i que deixeu volar […]

"Sorteig de la Panera"

Sorteig de la Panera

10/01/2021

Aquest any el sorteig de la panera, organitzat per l’AFA, ha estat força repartit. Aquestes han estat les guanyadores! Moltes felicitats!!!

"Ens visita el Pare Noel"

Ens visita el Pare Noel

10/01/2021

Aquest curs ens ha visitat el Pare Noel! Els infants l’han rebut amb il·lusió i amb molta emoció, gràcies a totes les famílies, en especial a l’AFA, per la vostra col·laboració.  

"Fem cagar el Tió a Infantil"

Fem cagar el Tió a Infantil

10/01/2021

Després d’uns dies alimentant al nostre Tió, dilluns ja estava preparat. Picant fort amb els bastons i cantant la seva cançó ens va cagar el regalet que tant esperàvem.