Secció: Comunitat de mitjans

"25N, dia contra la violència de gènere"

25N, dia contra la violència de gènere

28/11/2020

Prevenim la violència de gènere potenciant actituds i comportaments en les relacions que facin efectius valors d’igualtat, d’equitat i respecte.

"Dia dels Drets de la Infància"

Dia dels Drets de la Infància

25/11/2020

‘Qui coneix els seus drets pot lluitar per ells’ #20N l’alumnat de primer coneix els Drets de la Infància i debat a l’aula sobre ells. Estimulem el sentit crític des de les primeres edats

"Tinkering"

Tinkering

25/11/2020

Disseny, enginyeria, invenció i construcció. Tot en un mateix taller amb @canxic Els infants han gaudit creant els seus propis laberints de bales.

"1r visita el Park Güell"

1r visita el Park Güell

25/11/2020

Els infants de primer també van gaudir d’un matí al Park Güell. Van observar la natura i els seus canvis a la tardor, esmorzat en grup i vist de prop l’arquitectura de #Gaudi.

"3r visita el Park Güell"

3r visita el Park Güell

25/11/2020

L’alumnat de tercer passeja i gaudeix del Park Güell. Descobreix l’arquitectura de #Gaudí i la natura que envolta l’ @EscolaCoves. Ens ho hem passat súper bé!

"Xerrada per a famílies: El primer mòbil"

Xerrada per a famílies: El primer mòbil

16/11/2020

Aquest curs volem engegar un cicle de xerrades per a famílies. La nostra intenció és fer-ne una al trimestre, relacionades amb diversos temes d’actualitat. Aquesta primera va adreçada a parlar del mòbil i les noves tecnologies a casa en general. Creiem que pot ser del vostre interès i que pot resultar d’utilitat. Es farà telemàticament […]