Secció: Biblioteca

"Recomanacions lectures Nadal"

Recomanacions lectures Nadal

10/01/2021

Aquí teniu les nostres recomanacions de lectures per al Nadal, classificades per edats. Esperem que en gaudiu!!!

"Recomanacions literàries per Nadal"

Recomanacions literàries per Nadal

19/12/2019

Ja s’apropen les festes nadalenques i, com cada any, des del blog “Quatre petites cantonades”, la Biblioteca de l’escola us recomana aquestes lectures per Nadal. Doneu-li un cop d’ull, que és molt interessant i no us traurà més de 5 minutets! Bona lectura!

"Nadal a la Biblioteca"

Nadal a la Biblioteca

09/12/2019

La nostra biblioteca ja està preparada per rebre el Nadal,inclús el Mopi,la mascota, s’ha posat molt elegant per ensenyar als nostres alumnes aquesta exposició.Som-hi.                

"Exposició a la biblioteca de l'escola"

Exposició a la biblioteca de l’escola

14/11/2019

Ja tenim preparada l’exposició de llibres sobre el tema de l’any: “El Coves cuida el planeta”. Hi ha de la Biblioteca Juan Marsé i també de la nostra. Esperem que gaudiu, apreneu i us ajudin a prendre més consciència de la importància de tenir cura del nostre món.  

"El dau de la lectura"

El dau de la lectura

08/10/2019

A l’escola intentem fomentar el gust per la lectura aprofitant al màxim la biblioteca tan meravellosa que tenim. A través d’un recurs tan senzill com el “dau de la lectura”, els infants expliquen idees sobre el llibre que s’han emportat en préstec. Ja sabem que el boca a boca fa miracles i en aquestes edats […]

"Recomanacions de lectures a l'estiu"

Recomanacions de lectures a l’estiu

17/06/2019

Des del blog “Quatre petites cantonades” us passem les lectures d’estiu per grans i petits que ens recomana l’Encarna Isanda. Feu-hi un ullada al blog! https://quatrepetitescantonades.blogspot.com/2019/06/guia-43.html