Experimentem amb les mandarines!

14/02/2022

A la classe dels Unicorns, a l’aula de P4, hem descobert que les mandarines amb pell suren i les mandarines sense pell s’enfonsen.

Abans de descobrir-ho, hem pensat diferents hipòtesis sobre que li podia passar a cadascuna de les mandarines quan les fiquéssim a l’aigua. Han sortit idees d’allò més divertides i originals com que es desfarien les mandarines, es quedarien sense color, es trencarien… I és que és molt important que els infants s’endinsin en el món de la ciència i l’experimentació a partir dels seus propis sentits i interessos, tot deixant-lo temps per pensar que passarà abans i després de l’experiment.

A través dels experiments els infants poden descobrir l’entorn i endinsar-se al món de la ciència a través de diversió. Mitjançant la ciència poden comprendre el món que tenen al seu voltant, així com la naturalesa. Així mateix, permet que els nens i nenes puguin despertar la seva curiositat i comencin a interessar-se sobre per què ocorren totes les reaccions que estan veient davant els seus ulls.

Ha sigut molt interessant! Hem acabat la dinàmica fent una feina per enregistrar els descobriments.