Anem un pas més enllà en el projecte Global Scholars!

01/03/2021

Fa uns dies, a 1r d’ESO del Coves d’en Cimany hem acabat una unitat anomenada ‘Els sistemes sostenibles de la nostra ciutat’. Totes les escoles participants de Global Scholars hem creat una presentació feta pels alumnes ensenyant i explicant quins diferents serveis sostenibles té la nostra ciutat. 
A la nostra presentació, hem explicat temes com el turisme, gastronomia y economia sostenible, botigues ecològiques ….També hem explicat temes com el sistema de Bicing, el sistema de lavabos públics, i projectes, organitzacions o negocis que tenen en compte l’emergència climàtica i al calentament global. 
A més a més, hem afegit les nostres opinions i propostes per fer la ciutat de Barcelona una mica més sostenible i ecològica, mentre veiem projectes de companys i companyes d’altres ciutats fent els mateix. Tots són molt interessants! 
Aquesta part de Global Scholars fa que els participants s’adonin dels canvis que les ciutats s’estan esforçant a fer per la Terra, i influencia a que els joves com nosaltres en siguem conscients i i desenvolupem el pensament crític.
 
Aquí teniu la nostra presentació! Esperem que us agradi!
Serveis sostenibles a la nostra ciutat