Secció: Educació Infantil

"P3 experimenta amb Balances"

P3 experimenta amb Balances

21/02/2018

Avui la classe de p.3 hem pesat amb balances al laboratori. Hem triat una joguina de classe i hem comparat els pesos fent servir vocabulari com pesa més que…menys que…També hem fet servir els pesos del laboratori per igualar… En ha agradat molt anticipar allò que podia passar. 

"Enterrament de la Sardina a EI"

Enterrament de la Sardina a EI

19/02/2018

El dimecres els nens/es d’Educació Infantil van fer la cloenda de la setmana de Carnaval amb l’enterrament de la Sardina.

"La Cigonya i el Mussol Valent a EI i CI"

La Cigonya i el Mussol Valent a EI i CI

02/02/2018

Els nens i nenes d’Educació Infantil i Cicle Inicial hem pogut gaudir d’un matí diferent amb l’obra de teatre “La Cigonya i El Mussol Valent” de la Companyia de teatre de titelles Les Granotes . Ens ha agradat molt!!

"Setmana de la Ciència a Educació Infantil"

Setmana de la Ciència a Educació Infantil

02/02/2018

Els nens i nenes d’infantil, per celebrar la Setmana de la Ciència, van participar en diferents tallers. P3 es va familiaritzar amb les fruites, hortalisses i vegetals d’un hort i van aprendre a plantar coliflors, api, espinacs…. També ens van ensenyar la com havíem de regalar-les per cuidar-les bé. Els alumnes de P4 i P5 […]

"Punt Verd Mòbil a l'Escola"

Punt Verd Mòbil a l’Escola

30/01/2018

Fa dues setmanes vam celebrar la setmana de la ciència a l’escola. Junts vam col·laborar amb el reciclatge, tot portant objectes al punt verd mòbil. Aquí teniu un tastet!

Pàgina 1 de 5112345...102030...Antics »