Secció: Convivència

"Berenar a infantil"

Berenar a infantil

16/12/2018

Dimarts passat es va celebrar un berenar a infantil organitzat a partir del projecte intercultural. Va ser una activitat de germanor on ens vam poder conèixer encara més i compartir una tarda entre famílies, nens i mestres.

"Assemblea per decidir com volem el pati"

Assemblea per decidir com volem el pati

29/10/2018

Avui ens hem reunit tots els alumnes de primària en assemblea per decidir com volem el nostre pati. Ens ha servit no només per mirar allò que ens funcionava i allò que calia millorar, sinó també per acordar unes normes comunes i per poder dividir els espais de manera que cadascú tingui l’opció de participar […]

"Jornada Verda"

Jornada Verda

05/12/2017

Diumenge vam poder gaudir de la Jornada Verda a l’escola. Vam posar a punt els nostres horts, gràcies a les famílies que van venir a ajudar. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!  Us esperem l’any que ve!

"Club de lectura de dones del Coves"

Club de lectura de dones del Coves

31/05/2017

Ahir dimarts 30 de maig vam tenir la primera tertúlia del club de lectura de dones del Coves. De moment estem en fase d’experimentació de l’activitat i esperem poder-la continuar el proper curs amb molta més participació. Som 6 i el primer llibre que hem llegit es “Como agua para chocolate” de Laura Esquivel.