Secció: Cicle Inicial

"Expressió escrita a 1r"

Expressió escrita a 1r

19/02/2018

A expressió escrita hem fet el cartell del pastis del tangram. Hem treballat amb grups cooperatius. Aquesta activitat és la darrera que faran els alumnes amb la Naiara.               

"A 1r treballem el Tangram"

A 1r treballem el Tangram

11/02/2018

A la classe de 1r amb la Naiara hem treballat les formes amb el tangram. Avui hem decorat els pastissos com a final d’una bona feina.

"La Cigonya i el Mussol Valent a EI i CI"

La Cigonya i el Mussol Valent a EI i CI

02/02/2018

Els nens i nenes d’Educació Infantil i Cicle Inicial hem pogut gaudir d’un matí diferent amb l’obra de teatre “La Cigonya i El Mussol Valent” de la Companyia de teatre de titelles Les Granotes . Ens ha agradat molt!!

""InTarsi" amb cicle inicial"

“InTarsi” amb cicle inicial

21/01/2018

El dimecres passat, els nens i nenes de 1r i 2n vam anar al Mercat de les flors a veure una representació artística anomenada “InTarsi” i realitzada per la companyia de circs EIA. En ella vam veure quatre acròbates realitzant una interpretació artística acompanyada d’acrobàcies i danses. Ens ho vam passar genial i, a més […]

"A 2n millorem l'expressió escrita"

A 2n millorem l’expressió escrita

16/01/2018

A segon treballem l’expressió escrita amb diferents activitats, la setmana passada vam pensar en crear un servei de correu intern, a la classe de plàstica vam decorar uns rotlles de paper wc i els vam penjar en una porta de la classe. Després hem treballat la nota: com s’escriu, quins elements intervenen… i voilà! Estem […]

Pàgina 1 de 3712345...102030...Antics »