AMPA

L’AMPA del Coves d’en Cimany us dóna la benvinguda

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes del Coves d’en Cimany és una associació sense ànim de lucre que ofereix als seus membres serveis complementaris a les activitats lectives del centre.. Som una AMPA participativa que col·labora de forma activa amb la comunitat educativa del centre.

Foto AMPA (Small)

Els serveis que dóna l’AMPA són: Acollida Matinal, Extraescolars, Biblioteca, Venda de Llibres i Casal d’Estiu. L’AMPA organitza també conferències i xerrades en relació a temes d’interès que poden afectar als nostres fills i filles i a nosaltres com a pares i mares.

Dues de les activitats obertes a la participació de mares, pares, alumnes i mestres són les “Jornades Esportives i Culturals”, que inclouen una paella popular, i la “Cursa Atlètica Coves d’en Cimany” oberta al barri.  També tenim la “Colla Gegantera Carmela Cimanya” en la que participen algunes de les famílies de l’escola.

Però, el més important és que l’AMPA treballa per construir vincles positius entre el conjunt de pares i mares de l’escola i el Claustre. Els nens i nenes de les famílies implicades d’una manera activa en la vida del centre, viuen d’una manera més satisfactòria la relació amb l’escola, tant a nivell d’aprenentatge com a nivell emocional.  Per aquest motiu us animem a tots i totes a participar activament tant en les activitats proposades per l’AMPA com en les proposades pel claustre de mestres.